Kirkasta ajatteluasi taiteen avulla

rauhapaikka_taivaanranta
Luovuus
Jokainen meistä on luova omalla tavallaan. Luovuus voi olla monia asioita, vapautta, tilaa, ongelmanratkaisua, arjen luovimista, rohkeutta.
{"DeviceAngle":-0.07570836}
Ilo
On ilo tehdä omalla tavalla. Piirtämisestä tai taiteesta ei tarvitse tykätä, eikä sitä tarvitse osata, jotta siitä voisi nauttia. Jokainen osaa tarkastella esimerkiksi työelämän tai opiskelun ilmiöitä käyttämällä värejä "väärällä kädellä" ja saada sitä kautta yhteyden omaan sisäiseen tietoonsa.
valo_ovi
Hermosto
Taiteenteko omalla tavalla, vähemmän dominoivalla kädellä auttaa keskittymään eri tavalla, astumaan taaksepäin suorittamisesta sillä tavalla että hermosto lepää. Kun stressihormonien määrä kehossa vähenee, ajattelu kirkastuu ja tekemisestä löytyy ilon hetkiä.

Koulutusteemoja:

Luova prosessi työssä
Luovuus ja kuva asiakastyössä
Kuvataiteen perusteet, ytimestä ilmaisten
Ryhmädynamiikka
Oman vision kirkastaminen
Sisäisen motivaation löytyminen


Koulutuksissani on valmentava ja läsnäoleva ote. Kunnioitan jokaisen ihmisen omaa kokemusmaailmaa. Koulutuksissani yhdistyy toiminalliset menetelmät, taidemenetelmät, rentoutukset, läsnäoloharjoitukset ja lempeän jämäkkä suhtautuminen.

Koulutukseni palvelevat parhaiten ryhmissä, jossa on tilaa, aikaa ja turvaa jokaisen omalle luovalle prosessille ja avautumiselle. Oman luovuuden aktivoiminen tuo usein myös iloa, elämänenergiaa ja omaa voimaa osallistujille.

Koulutukset räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Ota yhteyttä marie@crealife.fi

{"DeviceAngle":-0.0287614}
sydämen ravintoa

Olemme tietoisia ruoan ja ihmissuhteiden merkityksestä elämäämme. Joskus kuitenkin unohtuu että myös sydämemme tarvitsee ravintoa, terveitä rajoja, hellyyttä ja kuuntelua.

{"DeviceAngle":-0.04358896}
tukea visioimiseen

On helpompaa visioida kun olet yhteydessä ytimeesi.

vaaleanpunainenkukka_fit
avoimuutta terveiden rajojen avulla

Jotta voisit olla avoinna elämälle ja muille ihmisille, tarvitset terveitä rajoja sisäisesti ja ulkoisesti.

solmu
konkreettisia työkaluja solmukohtien avaamiseen

Luova ihminen (eli ihminen, joka on tietoinen luovuudestaan) on sisältäohjautuva. Taide antaa työkaluja, jolla pääset kosketuksiin sisimpäsi kanssa. Voit ilahtua, yllättyä ja oppia luottamaan siihen, että sisältäsi kumpuaa aina ne vastaukset, joita tarvitset.